promo
Oblikovanje telesa

V povezanosti telesa, misli in duha počiva harmonija zdravja, dobrega počutja in sreče.

Lipolaserska terapija
Terapija z Lipo Laserjem je varna, zanesljiva in brez stranskih učinkov. Na problematične dele telesa namestimo laserske sonde. Ob vklopu stranka občuti prijetno toploto in nikakršnih bolečin.​
Z Lipolaserjem se lahko osredotočimo na zadnjico, trebuh, podbradek, nadlaht, itd. Z LipoLaser-jem oblikujemo izbrane predele telesa. Aplikatorje z osmimi diodnimi laserji namestimo na izbrani predel.
Lipolasersko terapijo kombiniramo z limfno drenažo oz. presoterapijo in ultrazvočno lipolizo. Rezultati so vidni že takoj po prvem tretmaju. Običajna dosežemo izgubo 2-4 cm okrog trebuha pri vsakem tretmaju. Za optimalne rezultate je priporočljivo 1 mesečna kura (8 tretmajev 2x tedensko).

SPA anticelulitna masaža
Anticelulitna masaža je zelo podobna klasični masaži telesa. Uporablja prijeme limfne drenaže. Anticelulitna masaža je osredotočena na področje spodnjega dela telesa, kjer se pojavlja celulit.

Limfna drenaža telesa
Z drenažo zmanjšamo nastanek celulita v poporodnem času, po lepotnih posegih (liposukcija), pri težavah z venami, bolečimi, otečenimi in težkimi nogami.

Ultrazvočna lipoliza
Je trajno odstranjevanje maščobnih celic. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska. Rezultate terapije izboljšamo in ohranimo s spremembo načina življenja, zadostnim uživanjem tekočine, primerno prehrano, uravnoteženim vnosom kalorij in povečano fizično aktivnostjo.


Body sculpture
Body sculpture je mišični stimulator z devetimi različnimi programi in radiofrekvenco, specialno oblikovan za uporabo v kozmetiki. Z njim uspešno zmanjšujemo celulitne obloge, izboljšujemo tonus kože in mišic. Raznoliki programi omogočajo terapijo različnih stanj: III. in IV. stopnje celulita, terapija celulita I. in II. stopnje. Rezultati so izjemni. Potrebnih je deset terapij.

 

Pokličlite nas za termin!