promo
Nega rok in nog

Lepe roke so vaše ogledalo. Manikura vključuje oblikovanje nohtov in obnohtne kožice. Nudimo vam naravno nego rok in nohtov (klasična in francoska manikura) za zdrav in lep izgled.

 

Nanos kot lak. Obstojno kot gel.

Lac Sensation predstavlja revolucionarno novost na področju permanentne manikure. Hiter in enostaven nanos lakov, katerih obstojnost je več kot tri tedne. Laki učvrstijo naravne nohte. Odstranjevanje je enostavno.

SPA manikura, francoska manikura
je združitev dveh tehnologij, ki ščitita noht in obenem izboljšujeta njegovo zdravje. Edinstvena kombinacija sestavin ustvari varovalni plašč na nohtu in obenem dopušča dotok kisika in vlage. SPA manikura ščiti nohte pred lomljenjem, krhanjem in plastenjem. Vaši nohti bodo spet trdi in močni navzven ter prožni in elastični od znotraj, saj bodo polakirani v francoskem stilu.

Masaža dlani
Edinstvena sprostitvena refleksna masaža dlani, ki vas sprosti in izboljša vaše splošno počutje.

Pedikura
Poroženela koža na petah, vraščeni nohti in otiščanci ne bodo več vaša nadloga. Na nogah vam uredimo tudi nohte in jih po vaši želji polakiramo z izbrano barvo.

SPA pedikura
Z nežnim postopkom odstranimo poroženelo kožo na petah, nadaljujemo z masažo stopal z zeliščnim balzamom in po želji geliramo nohte po najnovejšem postopku.

Refleksna masaža stopal
Na stopalih obstajajo točke, ki omogočajo izboljšanje in krepitev zdravja. Z masažo stopal stimuliramo refleksne cone na stopalih, ki so povezane z vsemi organi in funkcijami našega organizma. Deluje sproščujoče in stimulativno na imunski sistem ter omogoča dobro telesno in duševno počutje.