promo
Make-up

Salon lepote Urška za ličenje uporablja vrhunsko-profesionalno "make up" kozmetiko KRYOLAN!

Naša specialiteta so prav gotovo make up-i. Naš salon že vrsto let sodeluje z nekaterimi vidnimi osebnostmi z naše estrade, vseskozi smo prisotni na fotografiranjih za modne revije, redno pa sodelujemo na modnih revijah, kjer se srečujemo s tisoč in enim make up-om. Vsako leto se v našem salonu oglasi veliko maturantk, nevest, družic..., in za vsak obraz znamo poskrbeti na pravi način, s pravimi barvami z drznim ali naravnim make up-om.

Če ste v dvomih, kako bi senaličili za pomembno ali svečano priložnost, se lahko dogovorimo za termin in naličili vas bomo poskusno.

Posebno ponudbo pa vam pripravimo, če se za ličenje odločite v skupini (vsaj tri osebe) za isto priložnost. Ob podobnih priložnostih, kjer potrebuje ličenje več oseb, pa pridemo tudi na teren. Ob takšnih priložnostih sodelujemo tudi s priznamim frizerjem. Na terenu vas tako lahko uredimo do popolnosti.

Z veseljem vam tudi svetujemo glede nakupa in uporabe odlične "make up" kozmetike, ki jo ekskluzivno najdete tudi v našem salonu!